Избери страна

Прстен за пенис

Број на артикал: BI-210146 Категорија

290 ден

Прстен за одржување на ерекција. Силиконскиот прстен за пенис е цврст и дебел прстен кој ќе ја поттикне вашата големина, вашата изведба и вашите оргазми. Со оваа машка играчка зајакнувач ќе имате подолги ерекции од кога било досега. Материјалот е безбеден и не содржи фталати, направен од 100 % силикон за цврста, но флексибилна задршка.

Боја: Црна

Дијаметар: 2 см

Материјал: Силикон

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Прстен за пенис

Број на артикал: BI-210146 Категорија

290 ден

Прстен за одржување на ерекција. Силиконскиот прстен за пенис е цврст и дебел прстен кој ќе ја поттикне вашата големина, вашата изведба и вашите оргазми. Со оваа машка играчка зајакнувач ќе имате подолги ерекции од кога било досега. Материјалот е безбеден и не содржи фталати, направен од 100 % силикон за цврста, но флексибилна задршка.

Боја: Црна

Дијаметар: 2 см

Материјал: Силикон

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Прстен за пенис

Број на артикал: BI-210146 Категорија

290 ден

Прстен за одржување на ерекција. Силиконскиот прстен за пенис е цврст и дебел прстен кој ќе ја поттикне вашата големина, вашата изведба и вашите оргазми. Со оваа машка играчка зајакнувач ќе имате подолги ерекции од кога било досега. Материјалот е безбеден и не содржи фталати, направен од 100 % силикон за цврста, но флексибилна задршка.

Боја: Црна

Дијаметар: 2 см

Материјал: Силикон

Нема на залиха

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ