Избери страна

Неонски Презервативи во пакетче – 2 парчиња

Број на артикал: А03 Категорија:

70 ден

2 Презервативи неон, без арома и боја. За да свети кондомот, оставете го на силна светлина околу 30 секунди и уживајте во ноќта.

Дијаметар: 54 мм

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Неонски Презервативи во пакетче – 2 парчиња

Број на артикал: А03 Категорија:

70 ден

2 Презервативи неон, без арома и боја. За да свети кондомот, оставете го на силна светлина околу 30 секунди и уживајте во ноќта.

Дијаметар: 54 мм

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Неонски Презервативи во пакетче – 2 парчиња

Број на артикал: А03 Категорија:

70 ден

2 Презервативи неон, без арома и боја. За да свети кондомот, оставете го на силна светлина околу 30 секунди и уживајте во ноќта.

Дијаметар: 54 мм

Нема на залиха

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ