Избери страна

Презервативи со различни ароми во пакетче – 3 парчиња

Број на артикал: А04 Категорија:

70 ден

3 Презервативи во 3 различни бои и ароми (зелен со арома на ментол, црвен со арома на јагода и црн со арома на чоколадо).

Дијаметар: 52 мм

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Презервативи со различни ароми во пакетче – 3 парчиња

Број на артикал: А04 Категорија:

70 ден

3 Презервативи во 3 различни бои и ароми (зелен со арома на ментол, црвен со арома на јагода и црн со арома на чоколадо).

Дијаметар: 52 мм

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Презервативи со различни ароми во пакетче – 3 парчиња

Број на артикал: А04 Категорија:

70 ден

3 Презервативи во 3 различни бои и ароми (зелен со арома на ментол, црвен со арома на јагода и црн со арома на чоколадо).

Дијаметар: 52 мм

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ