Избери страна

Невидлива секси танга без долни рабови С/М и М/Л големина

Број на артикал: ZH-56062 Категорија

90 ден

Материјал: Еластан

Бои:

 • Бела со темно сини точки
 • Црна со розе точки
 • Розе со бели точки
 • Сива со посветло сиви точки
 • Темно сина со бели точки

Големина: S-M и M-L

Во нарачката како забелешка внесете која боја ја сакате.

Не гарантираме дека во секое време ги имаме сите бои. Доколку инсистирате на конкретна боја, ве молиме пред да нарачате да не контактирате за да провериме дали ја имаме на лагер бојата што ја сакате.

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Невидлива секси танга без долни рабови С/М и М/Л големина

Број на артикал: ZH-56062 Категорија

90 ден

Материјал: Еластан

Бои:

 • Бела со темно сини точки
 • Црна со розе точки
 • Розе со бели точки
 • Сива со посветло сиви точки
 • Темно сина со бели точки

Големина: S-M и M-L

Во нарачката како забелешка внесете која боја ја сакате.

Не гарантираме дека во секое време ги имаме сите бои. Доколку инсистирате на конкретна боја, ве молиме пред да нарачате да не контактирате за да провериме дали ја имаме на лагер бојата што ја сакате.

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Невидлива секси танга без долни рабови С/М и М/Л големина

Број на артикал: ZH-56062 Категорија

90 ден

Материјал: Еластан

Бои:

 • Бела со темно сини точки
 • Црна со розе точки
 • Розе со бели точки
 • Сива со посветло сиви точки
 • Темно сина со бели точки

Големина: S-M и M-L

Во нарачката како забелешка внесете која боја ја сакате.

Не гарантираме дека во секое време ги имаме сите бои. Доколку инсистирате на конкретна боја, ве молиме пред да нарачате да не контактирате за да провериме дали ја имаме на лагер бојата што ја сакате.

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ