Избери страна

Продажба!

Најмногу за вашите пари! Неверојатно реалистичен двослоен силиконски дилдо 18 х 4 см

SKU: CNZ-621713377 Категории: , ,

1,990 ден 1,690 ден

Двослојно дилдо со исклучително природен изглед, направено од силикон. Од надвор е меко, од внатре е жилаво и тврдо. Производот е одличен и топло го препорачуваме. Цената е несразмерно ниска во однос на квалитетот, и е таква затоа што се продава без кутија.

Двослојно дилдо со исклучително природен изглед, направено од силикон. Од надвор е меко, од внатре е жилаво и тврдо. Производот е одличен и топло го препорачуваме. Цената е несразмерно ниска во однос на квалитетот, и е таква затоа што се продава без кутија.

Боја: Телесна

Должина: 18 см.

Употреблива должина: 14,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Силикон

 • ЧУВСТВО – Изработен од материјал кој е задоволителна имитација на кожа, направен според најнова технологија. Однадвор е мек, но има цврста основа, На допир изгледа неверојатно реалистичен
 • ОСТАНУВА ЕРЕКТИРАН – Неверојатно е мек, а сепак еректиран благодарение на цврстата основа во внатрешноста на дилдото
 • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • СЕСТРАН – Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

Најмногу за вашите пари! Неверојатно реалистичен двослоен силиконски дилдо 18 х 4 см

SKU: CNZ-621713377 Категории: , ,

1,990 ден 1,690 ден

Двослојно дилдо со исклучително природен изглед, направено од силикон. Од надвор е меко, од внатре е жилаво и тврдо. Производот е одличен и топло го препорачуваме. Цената е несразмерно ниска во однос на квалитетот, и е таква затоа што се продава без кутија.

Двослојно дилдо со исклучително природен изглед, направено од силикон. Од надвор е меко, од внатре е жилаво и тврдо. Производот е одличен и топло го препорачуваме. Цената е несразмерно ниска во однос на квалитетот, и е таква затоа што се продава без кутија.

Боја: Телесна

Должина: 18 см.

Употреблива должина: 14,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Силикон

 • ЧУВСТВО – Изработен од материјал кој е задоволителна имитација на кожа, направен според најнова технологија. Однадвор е мек, но има цврста основа, На допир изгледа неверојатно реалистичен
 • ОСТАНУВА ЕРЕКТИРАН – Неверојатно е мек, а сепак еректиран благодарение на цврстата основа во внатрешноста на дилдото
 • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • СЕСТРАН – Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Продажба!

Најмногу за вашите пари! Неверојатно реалистичен двослоен силиконски дилдо 18 х 4 см

SKU: CNZ-621713377 Категории: , ,

1,990 ден 1,690 ден

Двослојно дилдо со исклучително природен изглед, направено од силикон. Од надвор е меко, од внатре е жилаво и тврдо. Производот е одличен и топло го препорачуваме. Цената е несразмерно ниска во однос на квалитетот, и е таква затоа што се продава без кутија.

Двослојно дилдо со исклучително природен изглед, направено од силикон. Од надвор е меко, од внатре е жилаво и тврдо. Производот е одличен и топло го препорачуваме. Цената е несразмерно ниска во однос на квалитетот, и е таква затоа што се продава без кутија.

Боја: Телесна

Должина: 18 см.

Употреблива должина: 14,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Силикон

 • ЧУВСТВО – Изработен од материјал кој е задоволителна имитација на кожа, направен според најнова технологија. Однадвор е мек, но има цврста основа, На допир изгледа неверојатно реалистичен
 • ОСТАНУВА ЕРЕКТИРАН – Неверојатно е мек, а сепак еректиран благодарение на цврстата основа во внатрешноста на дилдото
 • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • СЕСТРАН – Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ