Избери страна

Навлака за пенис со вибрации

Број на артикал: BI-26204 Категорија:

790 ден

Ребрестиот релјеф и главата се дизајнирани да обезбедат врвна вагинална пенетрација додека испакнатиот вибрирачки клиторичен стимулатор ќе ја вози од еден оргазам до следниот. Не само тоа, туку тенкиот и флексибилен анален стимулатор овозможува три вида на задоволство! Оваа навлака со продолжеток на пенисот има цврст врв за да ви ја даде таа дополнителна должина што ви е потребна. Поставете го вибро булетот на врвот за да го стимулирате клиторисот или поставете го на дното за да ги стимулирате вашите тестиси. Се испорачува со батерии. Една големина одговара на сите. Ве молиме имајте предвид дека вибрирачкиот стимулатор е само за надворешна употреба и овој дел од основата на играчката не треба да се вметнува внатре.

Боја: Проѕирна

Материјал: Силикон

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Навлака за пенис со вибрации

Број на артикал: BI-26204 Категорија:

790 ден

Ребрестиот релјеф и главата се дизајнирани да обезбедат врвна вагинална пенетрација додека испакнатиот вибрирачки клиторичен стимулатор ќе ја вози од еден оргазам до следниот. Не само тоа, туку тенкиот и флексибилен анален стимулатор овозможува три вида на задоволство! Оваа навлака со продолжеток на пенисот има цврст врв за да ви ја даде таа дополнителна должина што ви е потребна. Поставете го вибро булетот на врвот за да го стимулирате клиторисот или поставете го на дното за да ги стимулирате вашите тестиси. Се испорачува со батерии. Една големина одговара на сите. Ве молиме имајте предвид дека вибрирачкиот стимулатор е само за надворешна употреба и овој дел од основата на играчката не треба да се вметнува внатре.

Боја: Проѕирна

Материјал: Силикон

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Навлака за пенис со вибрации

Број на артикал: BI-26204 Категорија:

790 ден

Ребрестиот релјеф и главата се дизајнирани да обезбедат врвна вагинална пенетрација додека испакнатиот вибрирачки клиторичен стимулатор ќе ја вози од еден оргазам до следниот. Не само тоа, туку тенкиот и флексибилен анален стимулатор овозможува три вида на задоволство! Оваа навлака со продолжеток на пенисот има цврст врв за да ви ја даде таа дополнителна должина што ви е потребна. Поставете го вибро булетот на врвот за да го стимулирате клиторисот или поставете го на дното за да ги стимулирате вашите тестиси. Се испорачува со батерии. Една големина одговара на сите. Ве молиме имајте предвид дека вибрирачкиот стимулатор е само за надворешна употреба и овој дел од основата на играчката не треба да се вметнува внатре.

Боја: Проѕирна

Материјал: Силикон

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!