Избери страна

Попуст!

Мултифункционален вибратор со стимулатор Бисер

Број на артикал: BL-40200 Категории ,

1,890 ден 1,690 ден

Искусете нови нивоа на задоволство и екстаза со овој неверојатен вибратор Бисер! Доколку сте расположени за игра, овој ротирачки мултифункционален вибратор е совршен избор за Вас! Сурлата и роговите на слончето ќе Ве однесат до височините, стимулирајќи Ви го клиторисот. Со својата ротирачка глава и топчињата под неа, како и со лесното прилагодување на различни брзини, овој вибратор ќе стане Ваш фаворит. Вибраторот е водоотпорен.

Боја: Розева

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 25 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Дијаметар: 3-4 см

Напојување: 4 батерии тип АА

 • Мултибрзински и силни  вибрации на стимулаторот за клиторис во вид на сурла
 • Лесен за употреба
 • 3 редови на ротирачки топчиња поставени на средина на телото за сензуална масажа
 •  Ротирачка глава и во двете насоки со повеќе нивоа на брзина
 • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Попуст!

Мултифункционален вибратор со стимулатор Бисер

Број на артикал: BL-40200 Категории ,

1,890 ден 1,690 ден

Искусете нови нивоа на задоволство и екстаза со овој неверојатен вибратор Бисер! Доколку сте расположени за игра, овој ротирачки мултифункционален вибратор е совршен избор за Вас! Сурлата и роговите на слончето ќе Ве однесат до височините, стимулирајќи Ви го клиторисот. Со својата ротирачка глава и топчињата под неа, како и со лесното прилагодување на различни брзини, овој вибратор ќе стане Ваш фаворит. Вибраторот е водоотпорен.

Боја: Розева

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 25 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Дијаметар: 3-4 см

Напојување: 4 батерии тип АА

 • Мултибрзински и силни  вибрации на стимулаторот за клиторис во вид на сурла
 • Лесен за употреба
 • 3 редови на ротирачки топчиња поставени на средина на телото за сензуална масажа
 •  Ротирачка глава и во двете насоки со повеќе нивоа на брзина
 • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Попуст!

Мултифункционален вибратор со стимулатор Бисер

Број на артикал: BL-40200 Категории ,

1,890 ден 1,690 ден

Искусете нови нивоа на задоволство и екстаза со овој неверојатен вибратор Бисер! Доколку сте расположени за игра, овој ротирачки мултифункционален вибратор е совршен избор за Вас! Сурлата и роговите на слончето ќе Ве однесат до височините, стимулирајќи Ви го клиторисот. Со својата ротирачка глава и топчињата под неа, како и со лесното прилагодување на различни брзини, овој вибратор ќе стане Ваш фаворит. Вибраторот е водоотпорен.

Боја: Розева

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 25 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Дијаметар: 3-4 см

Напојување: 4 батерии тип АА

 • Мултибрзински и силни  вибрации на стимулаторот за клиторис во вид на сурла
 • Лесен за употреба
 • 3 редови на ротирачки топчиња поставени на средина на телото за сензуална масажа
 •  Ротирачка глава и во двете насоки со повеќе нивоа на брзина
 • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ