Избери страна

НАРАЧАЈТЕ АНОНИМНО! ВНЕСЕТЕ САМО ИМЕ И ХХХ ВО ПОЛЕТО ЗА ПРЕЗИМЕ!

Ако е нарачката за Скопје, не е потребно дури ни име.

Ако сте од Скопје, изберете бесплатна достава до пред продавница.

Продажба!

Супер зделка што не се пропушта! Издржлив и Моќен Силиконски Клиторален Шмукач со вградена литиумска батерија и УСБ полнење по рекламна цена од само 1190 денари!

1,190 ден

Запознајте ја новата генерација на секси играчки! Овој нов производ со својот практичен дизајн ги импресионира корисните со својот сладок облик и едноставна употреба. Приуштете си едно незаборавно задоволство! Заоблената глава на овој шмукач совршено се прилагодува на Вашето тело и ќе Ви предизвика толку силен оргазам каков што не сте искусиле досега! Неговата магија се состои во единаесетте различни програми на вшмукување, што Ви дава чувство блиско на оралното задоволување, само што е далеку подобро! Разгалете се себеси, Вие го заслужувате тоа!

Особено позитивна придобивка, покрај неизмерното задоволство што ќе Ви го причини, е и неговата тивкост. Толку е бесшумен што ќе може да си го употребувате без никој да знае што правите. Обложен е со чист, медицински силикон, којшто е дерматолошки и клинички тестиран и е безбеден за употреба. На допир е особено нежен, не ја иритира кожата. Ќе го почувствувате како нежен бакнеж на Вашиот клиторис! Лесен е за употреба, на долниот дел има две меки копчиња, од кои едното е за вклучување и исклучување, а на другото си ја подесувате посакуваната функција и темпо. Заедно со него, во пакетот доаѓаат и батерии.

Исповеди од задоволни клиентки:

Толку е добар, што не би го заменила со ништо друго, дури ни со вистински јазик!
Восхтена сум од неговата ефикасност. Нема подобар производ на пазарот. Вреди за секој денар!
Јас сум презадоволна од овој производ, така што го препорачав на сите мои другарки!
Извонреден производ, како никој друг досега. Со оваа нова технологија, ќе Ве задоволи за само неколку минути, а можеби и секунди!
Број еден интимна играчка на пазарот. Ги фрла во сенка сите вибратори и дилда!
Ова ми беше првата играчка што сум ја пробала, и стварно немам потреба да барам нешто друго.
Го употребувам секојдневно, особено после напоред ден. Користам и малку лубрикант за дополнителна сензација.
Компактен и мал производ, а толку ефикасен како никој друг досега. Совршен е за патување.
Кога прв пат го здогледав, бев фасцинирана од дизајнот, но бев скептична за неговата ефикасност. Но откако му дадов шанса и го пробав, можам слободно да тврдам дека нема ништо подобро на пазарот.
Совршен е како дополнителна стимулација за време на сексуалниот однос.
Еднаш само што го пробав ова мало чудо од вибратор, просто се заљубив во него!
Го препорачувам на сите жени да го пробаат и да искусат едно несекојдневно задоволство. Подобро е дури од вистински јазик.
Приуштете си го ова слатко задоволство! Толку е компактно, а сепак тооооолкуу моќно!

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

Супер зделка што не се пропушта! Издржлив и Моќен Силиконски Клиторален Шмукач со вградена литиумска батерија и УСБ полнење по рекламна цена од само 1190 денари!

1,190 ден

Запознајте ја новата генерација на секси играчки! Овој нов производ со својот практичен дизајн ги импресионира корисните со својот сладок облик и едноставна употреба. Приуштете си едно незаборавно задоволство! Заоблената глава на овој шмукач совршено се прилагодува на Вашето тело и ќе Ви предизвика толку силен оргазам каков што не сте искусиле досега! Неговата магија се состои во единаесетте различни програми на вшмукување, што Ви дава чувство блиско на оралното задоволување, само што е далеку подобро! Разгалете се себеси, Вие го заслужувате тоа!

Особено позитивна придобивка, покрај неизмерното задоволство што ќе Ви го причини, е и неговата тивкост. Толку е бесшумен што ќе може да си го употребувате без никој да знае што правите. Обложен е со чист, медицински силикон, којшто е дерматолошки и клинички тестиран и е безбеден за употреба. На допир е особено нежен, не ја иритира кожата. Ќе го почувствувате како нежен бакнеж на Вашиот клиторис! Лесен е за употреба, на долниот дел има две меки копчиња, од кои едното е за вклучување и исклучување, а на другото си ја подесувате посакуваната функција и темпо. Заедно со него, во пакетот доаѓаат и батерии.

Исповеди од задоволни клиентки:

Толку е добар, што не би го заменила со ништо друго, дури ни со вистински јазик!
Восхтена сум од неговата ефикасност. Нема подобар производ на пазарот. Вреди за секој денар!
Јас сум презадоволна од овој производ, така што го препорачав на сите мои другарки!
Извонреден производ, како никој друг досега. Со оваа нова технологија, ќе Ве задоволи за само неколку минути, а можеби и секунди!
Број еден интимна играчка на пазарот. Ги фрла во сенка сите вибратори и дилда!
Ова ми беше првата играчка што сум ја пробала, и стварно немам потреба да барам нешто друго.
Го употребувам секојдневно, особено после напоред ден. Користам и малку лубрикант за дополнителна сензација.
Компактен и мал производ, а толку ефикасен како никој друг досега. Совршен е за патување.
Кога прв пат го здогледав, бев фасцинирана од дизајнот, но бев скептична за неговата ефикасност. Но откако му дадов шанса и го пробав, можам слободно да тврдам дека нема ништо подобро на пазарот.
Совршен е како дополнителна стимулација за време на сексуалниот однос.
Еднаш само што го пробав ова мало чудо од вибратор, просто се заљубив во него!
Го препорачувам на сите жени да го пробаат и да искусат едно несекојдневно задоволство. Подобро е дури од вистински јазик.
Приуштете си го ова слатко задоволство! Толку е компактно, а сепак тооооолкуу моќно!

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Продажба!

Супер зделка што не се пропушта! Издржлив и Моќен Силиконски Клиторален Шмукач со вградена литиумска батерија и УСБ полнење по рекламна цена од само 1190 денари!

1,190 ден

Запознајте ја новата генерација на секси играчки! Овој нов производ со својот практичен дизајн ги импресионира корисните со својот сладок облик и едноставна употреба. Приуштете си едно незаборавно задоволство! Заоблената глава на овој шмукач совршено се прилагодува на Вашето тело и ќе Ви предизвика толку силен оргазам каков што не сте искусиле досега! Неговата магија се состои во единаесетте различни програми на вшмукување, што Ви дава чувство блиско на оралното задоволување, само што е далеку подобро! Разгалете се себеси, Вие го заслужувате тоа!

Особено позитивна придобивка, покрај неизмерното задоволство што ќе Ви го причини, е и неговата тивкост. Толку е бесшумен што ќе може да си го употребувате без никој да знае што правите. Обложен е со чист, медицински силикон, којшто е дерматолошки и клинички тестиран и е безбеден за употреба. На допир е особено нежен, не ја иритира кожата. Ќе го почувствувате како нежен бакнеж на Вашиот клиторис! Лесен е за употреба, на долниот дел има две меки копчиња, од кои едното е за вклучување и исклучување, а на другото си ја подесувате посакуваната функција и темпо. Заедно со него, во пакетот доаѓаат и батерии.

Исповеди од задоволни клиентки:

Толку е добар, што не би го заменила со ништо друго, дури ни со вистински јазик!
Восхтена сум од неговата ефикасност. Нема подобар производ на пазарот. Вреди за секој денар!
Јас сум презадоволна од овој производ, така што го препорачав на сите мои другарки!
Извонреден производ, како никој друг досега. Со оваа нова технологија, ќе Ве задоволи за само неколку минути, а можеби и секунди!
Број еден интимна играчка на пазарот. Ги фрла во сенка сите вибратори и дилда!
Ова ми беше првата играчка што сум ја пробала, и стварно немам потреба да барам нешто друго.
Го употребувам секојдневно, особено после напоред ден. Користам и малку лубрикант за дополнителна сензација.
Компактен и мал производ, а толку ефикасен како никој друг досега. Совршен е за патување.
Кога прв пат го здогледав, бев фасцинирана од дизајнот, но бев скептична за неговата ефикасност. Но откако му дадов шанса и го пробав, можам слободно да тврдам дека нема ништо подобро на пазарот.
Совршен е како дополнителна стимулација за време на сексуалниот однос.
Еднаш само што го пробав ова мало чудо од вибратор, просто се заљубив во него!
Го препорачувам на сите жени да го пробаат и да искусат едно несекојдневно задоволство. Подобро е дури од вистински јазик.
Приуштете си го ова слатко задоволство! Толку е компактно, а сепак тооооолкуу моќно!

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!