Избери страна

Клиторикс крем за жени

Број на артикал: 7051914811 Категорија:

1,090 ден

Ревитализирачки крем за надворешна употреба. Тој ја забрзува циркулацијата на крвта на интимните делови на телото. Ве прави сексуално поактивни, го забавува заморот и помага при поттикнување на сексуална желба. Наменет е за жени.

Начин на употреба за жени: Нанесете приближна количина од кремот колку еден лешник на клиторисот и вагиналните усни и масирајте нежно додека не се впие и не почне да делува..

Напомена: Клиторикс кремот како и сите други геноитални креми не се компатибилни со презерватив, затоа употребувајте го презервативот 30 минути откако ќе се абсорбира кремот.

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Клиторикс крем за жени

Број на артикал: 7051914811 Категорија:

1,090 ден

Ревитализирачки крем за надворешна употреба. Тој ја забрзува циркулацијата на крвта на интимните делови на телото. Ве прави сексуално поактивни, го забавува заморот и помага при поттикнување на сексуална желба. Наменет е за жени.

Начин на употреба за жени: Нанесете приближна количина од кремот колку еден лешник на клиторисот и вагиналните усни и масирајте нежно додека не се впие и не почне да делува..

Напомена: Клиторикс кремот како и сите други геноитални креми не се компатибилни со презерватив, затоа употребувајте го презервативот 30 минути откако ќе се абсорбира кремот.

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Клиторикс крем за жени

Број на артикал: 7051914811 Категорија:

1,090 ден

Ревитализирачки крем за надворешна употреба. Тој ја забрзува циркулацијата на крвта на интимните делови на телото. Ве прави сексуално поактивни, го забавува заморот и помага при поттикнување на сексуална желба. Наменет е за жени.

Начин на употреба за жени: Нанесете приближна количина од кремот колку еден лешник на клиторисот и вагиналните усни и масирајте нежно додека не се впие и не почне да делува..

Напомена: Клиторикс кремот како и сите други геноитални креми не се компатибилни со презерватив, затоа употребувајте го презервативот 30 минути откако ќе се абсорбира кремот.

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!