Избери страна

Клиторален стимулатор со далечински управувач и смарт апликација

4,490 ден

Најнов производ на пазарот, Клиторален стимуалтор кој со магнет може да се прикачи на гаќи и да си уживате во неговата удобност преку целиот ден. Во тек со најновите трендови, преку Bluetooth се поврзува со Вашиот смартфон, и преку апликација која можете да ја спуштите од маркетот за апликации, можете сами да си креирате вибрирачки патерни според Вашите лични желби и потреби. Земете го Вашиот телефон во рака и препуштете и се фантазијата и уживајте. Оваа луксузна играчка доаѓа со УСБ полнач, како и далечински управувач доколку не сакате да ја користите опцијата смартфон. Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа мулти-брзинска вибрирачка, пулсирачка и ескалирачка играчка за задоволство. Силиконска, мазна и со ултра-моќен мотор за вибрации ви дава сензационално задоволство. Ова е број еден масажер, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: силикон

Боја: зелена

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Клиторален стимулатор со далечински управувач и смарт апликација

4,490 ден

Најнов производ на пазарот, Клиторален стимуалтор кој со магнет може да се прикачи на гаќи и да си уживате во неговата удобност преку целиот ден. Во тек со најновите трендови, преку Bluetooth се поврзува со Вашиот смартфон, и преку апликација која можете да ја спуштите од маркетот за апликации, можете сами да си креирате вибрирачки патерни според Вашите лични желби и потреби. Земете го Вашиот телефон во рака и препуштете и се фантазијата и уживајте. Оваа луксузна играчка доаѓа со УСБ полнач, како и далечински управувач доколку не сакате да ја користите опцијата смартфон. Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа мулти-брзинска вибрирачка, пулсирачка и ескалирачка играчка за задоволство. Силиконска, мазна и со ултра-моќен мотор за вибрации ви дава сензационално задоволство. Ова е број еден масажер, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: силикон

Боја: зелена

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Клиторален стимулатор со далечински управувач и смарт апликација

4,490 ден

Најнов производ на пазарот, Клиторален стимуалтор кој со магнет може да се прикачи на гаќи и да си уживате во неговата удобност преку целиот ден. Во тек со најновите трендови, преку Bluetooth се поврзува со Вашиот смартфон, и преку апликација која можете да ја спуштите од маркетот за апликации, можете сами да си креирате вибрирачки патерни според Вашите лични желби и потреби. Земете го Вашиот телефон во рака и препуштете и се фантазијата и уживајте. Оваа луксузна играчка доаѓа со УСБ полнач, како и далечински управувач доколку не сакате да ја користите опцијата смартфон. Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа мулти-брзинска вибрирачка, пулсирачка и ескалирачка играчка за задоволство. Силиконска, мазна и со ултра-моќен мотор за вибрации ви дава сензационално задоволство. Ова е број еден масажер, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: силикон

Боја: зелена

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ