Избери страна

Клиторален ротирачки стимулатор Satisfyer со УСБ напојување

990 ден

Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа мулти-брзинска ротирачка, пулсирачка и ескалирачка играчка за задоволство. Силиконска, мазна и со ултра-моќен мотор за вибрации ви дава сензационално задоволство. Пипалките на врвот ротираат со различна брзина која може да си ја подесувате на копчето на средина на производот. Врвот му е изработен од специјален силикот којшто е совршено нежен за Вашиот најнежен дел на вагината. Ова е број еден масажер, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: силикон

  • Особено тивок
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Хипоалергенски, не содржи фталати, мириси нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Клиторален ротирачки стимулатор Satisfyer со УСБ напојување

990 ден

Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа мулти-брзинска ротирачка, пулсирачка и ескалирачка играчка за задоволство. Силиконска, мазна и со ултра-моќен мотор за вибрации ви дава сензационално задоволство. Пипалките на врвот ротираат со различна брзина која може да си ја подесувате на копчето на средина на производот. Врвот му е изработен од специјален силикот којшто е совршено нежен за Вашиот најнежен дел на вагината. Ова е број еден масажер, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: силикон

  • Особено тивок
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Хипоалергенски, не содржи фталати, мириси нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Клиторален ротирачки стимулатор Satisfyer со УСБ напојување

990 ден

Предајте се себеси на целосно стимулативен третман со оваа мулти-брзинска ротирачка, пулсирачка и ескалирачка играчка за задоволство. Силиконска, мазна и со ултра-моќен мотор за вибрации ви дава сензационално задоволство. Пипалките на врвот ротираат со различна брзина која може да си ја подесувате на копчето на средина на производот. Врвот му е изработен од специјален силикот којшто е совршено нежен за Вашиот најнежен дел на вагината. Ова е број еден масажер, кој ви овозможува да ги исполните вашите валкани мисии!

Материјал: силикон

  • Особено тивок
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Хипоалергенски, не содржи фталати, мириси нити латекс.
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ