Избери страна

Камшик

Број на артикал: SC0069S Категорија:

290 ден

Покажете му на партнерот кој е главен! Цврстата рачка е обложена со кожа, за да имате пријатно чувство и за не Ви се лизга кога ќе замавнете со него. Истражете ја својата доминантна или потчинета страна!

Големина: 40 см

Боја: Црна

Материјал: Кожа/Меко ПВЦ

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Камшик

Број на артикал: SC0069S Категорија:

290 ден

Покажете му на партнерот кој е главен! Цврстата рачка е обложена со кожа, за да имате пријатно чувство и за не Ви се лизга кога ќе замавнете со него. Истражете ја својата доминантна или потчинета страна!

Големина: 40 см

Боја: Црна

Материјал: Кожа/Меко ПВЦ

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Камшик

Број на артикал: SC0069S Категорија:

290 ден

Покажете му на партнерот кој е главен! Цврстата рачка е обложена со кожа, за да имате пријатно чувство и за не Ви се лизга кога ќе замавнете со него. Истражете ја својата доминантна или потчинета страна!

Големина: 40 см

Боја: Црна

Материјал: Кожа/Меко ПВЦ

Нема на залиха

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ