Избери страна

Продажба!

Интензивен феромонски парфем за мажи 15 мл.

Број на артикал: GS-000611 Категории: ,

490 ден

Миризлив феромонски парфем а мажи.

Пакување со дозер како атомизатор (спреј). Дискретен, супер силен машки парфем со феромони, кои делуваат на жените со познатите и тренди фини мириси за секоја пригода. Pheromone PH колекцијата содржи феромон – хормонска супстанца без мирис, ја зголемува вашата привлечност, ги стимулира сетилата и имагинацијата.

Меѓународната соработка на WPJ со специјалисти од Соединетите Американски Држави, Велика Британија и Франција доведе до развој на иновативни колекции. Пристапот до најновата технологија на производство, феромони и мириси помогна да се создадат производи со највисок квалитет по прифатлива цена. Pheromone PH колекцијата е дизајнирана да предизвика силна сексуална привлечност.

Pheromone PH Collection се тестирани во независен истражувачки центар од сексолог на репрезентативна група на луѓе, а резултатите покажуваат одредена ефикасност. За време на тестовите 70% од учесниците позитивно го оцениле парфемот.

Колекцијата на феромон PH се карактеризира со:

  • Пристапна цена
  • практичен сад од 15 ml со диспензер во форма на атомизатор (спреј)
  • Загарантиран квалитет со меѓународен сертификат на IFRA

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

Интензивен феромонски парфем за мажи 15 мл.

Број на артикал: GS-000611 Категории: ,

490 ден

Миризлив феромонски парфем а мажи.

Пакување со дозер како атомизатор (спреј). Дискретен, супер силен машки парфем со феромони, кои делуваат на жените со познатите и тренди фини мириси за секоја пригода. Pheromone PH колекцијата содржи феромон – хормонска супстанца без мирис, ја зголемува вашата привлечност, ги стимулира сетилата и имагинацијата.

Меѓународната соработка на WPJ со специјалисти од Соединетите Американски Држави, Велика Британија и Франција доведе до развој на иновативни колекции. Пристапот до најновата технологија на производство, феромони и мириси помогна да се создадат производи со највисок квалитет по прифатлива цена. Pheromone PH колекцијата е дизајнирана да предизвика силна сексуална привлечност.

Pheromone PH Collection се тестирани во независен истражувачки центар од сексолог на репрезентативна група на луѓе, а резултатите покажуваат одредена ефикасност. За време на тестовите 70% од учесниците позитивно го оцениле парфемот.

Колекцијата на феромон PH се карактеризира со:

  • Пристапна цена
  • практичен сад од 15 ml со диспензер во форма на атомизатор (спреј)
  • Загарантиран квалитет со меѓународен сертификат на IFRA

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Продажба!

Интензивен феромонски парфем за мажи 15 мл.

Број на артикал: GS-000611 Категории: ,

490 ден

Миризлив феромонски парфем а мажи.

Пакување со дозер како атомизатор (спреј). Дискретен, супер силен машки парфем со феромони, кои делуваат на жените со познатите и тренди фини мириси за секоја пригода. Pheromone PH колекцијата содржи феромон – хормонска супстанца без мирис, ја зголемува вашата привлечност, ги стимулира сетилата и имагинацијата.

Меѓународната соработка на WPJ со специјалисти од Соединетите Американски Држави, Велика Британија и Франција доведе до развој на иновативни колекции. Пристапот до најновата технологија на производство, феромони и мириси помогна да се создадат производи со највисок квалитет по прифатлива цена. Pheromone PH колекцијата е дизајнирана да предизвика силна сексуална привлечност.

Pheromone PH Collection се тестирани во независен истражувачки центар од сексолог на репрезентативна група на луѓе, а резултатите покажуваат одредена ефикасност. За време на тестовите 70% од учесниците позитивно го оцениле парфемот.

Колекцијата на феромон PH се карактеризира со:

  • Пристапна цена
  • практичен сад од 15 ml со диспензер во форма на атомизатор (спреј)
  • Загарантиран квалитет со меѓународен сертификат на IFRA

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!