Избери страна

Продажба!

Феромонски парфем ХОТ – Интензивен 5мл.

Број на артикал: 7339555054 Категорија: Ознаки: , , ,

690 ден

Феромонски парфем ХОТ. Феромоните се безмирисни супстанци за невербална комуникација. Тие делуваат на човековата потсвест, на зголемување на привлечноста, самодовербата и на поедностаувањето на меѓучовечките контакти.

ФЕРОМОНИ се сексуални привлекувачи што луѓето ги лачат за привлекување на спротивниот пол. Мириси кои служат за биохемиска комуникација помеѓу живите суштества, на пример како афродизијаци или хормони.

Се состои од комплетно неутрален спреј и убав француски парфем. За еротска и неодолива харизма.

Количество: 5мл.

Нема на залиха

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

Феромонски парфем ХОТ – Интензивен 5мл.

Број на артикал: 7339555054 Категорија: Ознаки: , , ,

690 ден

Нема на залиха

Феромонски парфем ХОТ. Феромоните се безмирисни супстанци за невербална комуникација. Тие делуваат на човековата потсвест, на зголемување на привлечноста, самодовербата и на поедностаувањето на меѓучовечките контакти.

ФЕРОМОНИ се сексуални привлекувачи што луѓето ги лачат за привлекување на спротивниот пол. Мириси кои служат за биохемиска комуникација помеѓу живите суштества, на пример како афродизијаци или хормони.

Се состои од комплетно неутрален спреј и убав француски парфем. За еротска и неодолива харизма.

Количество: 5мл.

Нема на залиха

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Продажба!

Феромонски парфем ХОТ – Интензивен 5мл.

Број на артикал: 7339555054 Категорија: Ознаки: , , ,

690 ден

Феромонски парфем ХОТ. Феромоните се безмирисни супстанци за невербална комуникација. Тие делуваат на човековата потсвест, на зголемување на привлечноста, самодовербата и на поедностаувањето на меѓучовечките контакти.

ФЕРОМОНИ се сексуални привлекувачи што луѓето ги лачат за привлекување на спротивниот пол. Мириси кои служат за биохемиска комуникација помеѓу живите суштества, на пример како афродизијаци или хормони.

Се состои од комплетно неутрален спреј и убав француски парфем. За еротска и неодолива харизма.

Количество: 5мл.

Нема на залиха

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!