Избери страна

Ултра Мек Реалистичен Вибратор Ураган направен од Клон Кожа – Миро

690 ден

Со неговиот изглед и ултра реални детални текстури овој вибратор совршено репродуцира вистински пенис.
Супер силните вибрации со прилагодлива брзина ќе ви создадат интензивно задоволство. Вибраторот е идеален за играње соло и подеднакво одличен за време на предиграта.
Користен е револуционерен материјал што значи револуција во реализмот и совршено симулира вистинска кожа.

Материјал: Сајбер-кожа

Боја: Месо

Големина: 22/5 cm. / 4,2 cm.

Вибрации: Повеќебрзински

Батерија: 2xAAA

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Ултра Мек Реалистичен Вибратор Ураган направен од Клон Кожа – Миро

690 ден

Со неговиот изглед и ултра реални детални текстури овој вибратор совршено репродуцира вистински пенис.
Супер силните вибрации со прилагодлива брзина ќе ви создадат интензивно задоволство. Вибраторот е идеален за играње соло и подеднакво одличен за време на предиграта.
Користен е револуционерен материјал што значи револуција во реализмот и совршено симулира вистинска кожа.

Материјал: Сајбер-кожа

Боја: Месо

Големина: 22/5 cm. / 4,2 cm.

Вибрации: Повеќебрзински

Батерија: 2xAAA

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Ултра Мек Реалистичен Вибратор Ураган направен од Клон Кожа – Миро

690 ден

Со неговиот изглед и ултра реални детални текстури овој вибратор совршено репродуцира вистински пенис.
Супер силните вибрации со прилагодлива брзина ќе ви создадат интензивно задоволство. Вибраторот е идеален за играње соло и подеднакво одличен за време на предиграта.
Користен е револуционерен материјал што значи револуција во реализмот и совршено симулира вистинска кожа.

Материјал: Сајбер-кожа

Боја: Месо

Големина: 22/5 cm. / 4,2 cm.

Вибрации: Повеќебрзински

Батерија: 2xAAA

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!