Избери страна

НАРАЧАЈТЕ АНОНИМНО! ВНЕСЕТЕ САМО ИМЕ И ХХХ ВО ПОЛЕТО ЗА ПРЕЗИМЕ!

Ако е нарачката за Скопје, не е потребно дури ни име.

Ако сте од Скопје, изберете бесплатна достава до пред продавница.

Продажба!

Екстра Мек и Реалистичен дилдо направен од многу нежен силикон. Еден од нашите Македонски Бестселери

2,190 ден 1,790 ден

Ова екстра меко и реалистично дилдо е двослојно, направено е од највисоко квалитетен силикон материјал. Специјално конструиран за нашата фирма за да биде екстра мек и реалистичен. Нема да згрешите со овој избор.  Покрај оваа големина на  дилдово имаме и други од истава серија со други димензии. За нарачки или за било какви информации слободно јавете се на 075-455-953.

Целосна должина: 22cm

Употреблива должина: 17cm

Дебелина: 4.5cm

 

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

НАРАЧАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Продажба!

Екстра Мек и Реалистичен дилдо направен од многу нежен силикон. Еден од нашите Македонски Бестселери

2,190 ден 1,790 ден

Ова екстра меко и реалистично дилдо е двослојно, направено е од највисоко квалитетен силикон материјал. Специјално конструиран за нашата фирма за да биде екстра мек и реалистичен. Нема да згрешите со овој избор.  Покрај оваа големина на  дилдово имаме и други од истава серија со други димензии. За нарачки или за било какви информации слободно јавете се на 075-455-953.

Целосна должина: 22cm

Употреблива должина: 17cm

Дебелина: 4.5cm

 

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

ПОБАРАЈТЕ ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАШИТЕ ЦЕНИ СЕ НАЈНИСКИ ВО РЕГИОНОТ

КАЈ НАС ДОБИВАТЕ НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ!

Продажба!

Екстра Мек и Реалистичен дилдо направен од многу нежен силикон. Еден од нашите Македонски Бестселери

2,190 ден 1,790 ден

Ова екстра меко и реалистично дилдо е двослојно, направено е од највисоко квалитетен силикон материјал. Специјално конструиран за нашата фирма за да биде екстра мек и реалистичен. Нема да згрешите со овој избор.  Покрај оваа големина на  дилдово имаме и други од истава серија со други димензии. За нарачки или за било какви информации слободно јавете се на 075-455-953.

Целосна должина: 22cm

Употреблива должина: 17cm

Дебелина: 4.5cm

 

Погледнете како дискретно и неутрално ги пакуваме пратките!

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!