Избери страна

6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден

290 ден

6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден.

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран чипкан материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин.

Боја: Црна, Бела, Розе, Циклама, Резеда, Сина.

Добивате: 6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден

Дезените се во склад со количествата што ги имаме. Некој дезен може да се повтори и да го добиете два пати.

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден

290 ден

6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден.

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран чипкан материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин.

Боја: Црна, Бела, Розе, Циклама, Резеда, Сина.

Добивате: 6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден

Дезените се во склад со количествата што ги имаме. Некој дезен може да се повтори и да го добиете два пати.

Нема на залиха

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден

290 ден

6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден.

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран чипкан материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин.

Боја: Црна, Бела, Розе, Циклама, Резеда, Сина.

Добивате: 6 парчиња секси танги со срциња големина Ѕ-М за само 290 ден

Дезените се во склад со количествата што ги имаме. Некој дезен може да се повтори и да го добиете два пати.

Нема на залиха

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ