Избери страна

6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Број на артикал: TNG 2694 Категории ,

290 ден

6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран, проѕирен, чипкан материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин.

Боја: Црна, Бела, Розе, Кајсија, Крем, Сина.

Добивате: 6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Дезените се во склад со количествата што ги имаме. Некој дезен може да се повтори и да го добиете два пати.

 

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

ИСПОРАКА ВО ЛУКСУЗНО ПАКУВАЊЕ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Број на артикал: TNG 2694 Категории ,

290 ден

6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран, проѕирен, чипкан материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин.

Боја: Црна, Бела, Розе, Кајсија, Крем, Сина.

Добивате: 6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Дезените се во склад со количествата што ги имаме. Некој дезен може да се повтори и да го добиете два пати.

 

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Број на артикал: TNG 2694 Категории ,

290 ден

6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Танга, нежна e на изглед, мека на допир, а посакувана на тело. Тивко ги буди чувствата, и ја распалува фантазијата.

Танга направена со Секси шаран, проѕирен, чипкан материјал, погодна за посакувани прилики.

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Материјалот е растеглив и зата го има како  големина Ѕ-М

Материјал: 90% Полиамид, 10% Еластин.

Боја: Црна, Бела, Розе, Кајсија, Крем, Сина.

Добивате: 6 парчиња Секси чипкана проѕирна танга големина Ѕ-М за само 290 ден

Дезените се во склад со количествата што ги имаме. Некој дезен може да се повтори и да го добиете два пати.

 

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ