Избери страна

Фетиш кожна Тепалка

Број на артикал: SC0078S Категории: ,

590 ден

Покажете му на партнерот кој е „главен“, или „казнете” го, но оставете траги кои ќе го потцетуваат на вашата љубов кон него. Тепалката има врвка од кожа за зглобот, за поголема контрола. Препуштете се на играта и уживајте.

Користете умерено и со взаемна согласност.

Боја: Црна

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

ПИШЕТЕ НИ НА ФЕЈСБУК

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

ИСПОРАКА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

Фетиш кожна Тепалка

Број на артикал: SC0078S Категории: ,

590 ден

Покажете му на партнерот кој е „главен“, или „казнете” го, но оставете траги кои ќе го потцетуваат на вашата љубов кон него. Тепалката има врвка од кожа за зглобот, за поголема контрола. Препуштете се на играта и уживајте.

Користете умерено и со взаемна согласност.

Боја: Црна

100% БЕЗБЕДНА ОНЛАЈН НАПЛАТА

ИСПОРАКА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

Фетиш кожна Тепалка

Број на артикал: SC0078S Категории: ,

590 ден

Покажете му на партнерот кој е „главен“, или „казнете” го, но оставете траги кои ќе го потцетуваат на вашата љубов кон него. Тепалката има врвка од кожа за зглобот, за поголема контрола. Препуштете се на играта и уживајте.

Користете умерено и со взаемна согласност.

Боја: Црна

(+389) 75-455-953 11-20 часот

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ ПРЕКУ ФЕЈСБУК

ДОСТАВА ВО НЕОЗНАЧЕНИ ПАКЕТИ

КАКО СЕ НАРАЧУВА

ДЕЧКО МИ Е СУПЕР ВО КРЕВЕТ. ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ ПОМОГНА

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ