Избери страна

Кај нас плаќањето е целосно безбедно

Платете му на доставувачот при приемот на нарачката, плетете ни со платежна картичка, или со вирман преку банка.

Вашата кошничка моментално е празна.

Врати се во продавницата

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податици се целосно заштитени!

Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!

Ако имате технички проблем јавете ни се на тел. 075455953 секој ден освен недела 11-20 часот