Прикажувам 1–10 од 236 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Вибро јајце што се контролира на апликација 19,7 х 3,5 цм

На залиха

3,190 ден
ШИФРА: BI-014654HP
Боја:

Розова

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

19,7 цм.

Должина на употребливиот дел:

8 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Клиторален стимулатор 12,5 Х 2,5

На залиха

690 ден
ШИФРА: BI-014191
Боја:

Виолетова

Дебелина:

2,5 цм.

Должина:

12,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

9,5 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

ААА Батерија

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен зајак силиконски вибратор со вагинална и клиторална стимулација (10 модови на вибрација)

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SQ-V10047
Боја:

Розова

Дебелина:

3 цм,

Должина:

20 цм.

Должина на употребливиот дел:

12 цм.

Должина на клиторалниот стимулатор

6 цм.

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен позлатен вибратор направен од мек силикон 19,2 х 3,6 цм

На залиха

5,690 ден
ШИФРА: BI-014624
Боја:

Црна

Дебелина:

3,6 цм.

Должина:

19,2 цм.

Должина на употребливиот дел:

11.2 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Мек силикон

Модови на вибрација:

7 фукции на вибрација и шмукање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Луксузен позлатен силиконски вибратор направен од мек силикон 19,2 х 3,8 цм

На залиха

5,290 ден
ШИФРА: BI-014626
Боја:

Црна

Дебелина:

3,8 цм

Должина:

19,2 цм.

Должина на употребливиот дел:

10,5 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Мек силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Луксузен позлатен силиконски вибратор со шмукач 19,2 х 3,3 цм

На залиха

5,690 ден
ШИФРА: BI-014625
Боја:

Црна

Дебелина:

3.3 цм.

Должина:

19,2 цм.

Должина на употребливиот дел:

11.2 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Мек силикон

Модови на вибрација:

7 фукции на вибрација и шмукање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Луксузен силиконски вибратор и масажер со ултра јаки вибрации

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: BI-014561
Боја:

Розова

Дебелина:

3,1 цм.

Должина:

11,9 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен силиконски вибратор и масажер со ултра јаки вибрации 11,6 х 3,1 цм

На залиха

1,690 ден
ШИФРА: BI-014563
Боја:

Розова

Дебелина:

3,1 цм.

Должина:

11,6 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен силиконски вибратор со клиторална и вагинална стимулација 19,2 х 3,1 цм

На залиха

990 ден
ШИФРА: BI-014706-1
Боја:

Розова

Дебелина:

3.1 цм.

Должина:

19,2 цм.

Должина на употребливиот дел:

10 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

30 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен силиконски вибратор со рапава текстура 20 х 3,2 цм

На залиха

990 ден
ШИФРА: BI-014705-1-
Боја:

Розова

Дебелина:

3,2 цм.

Должина:

20 цм.

Должина на употребливиот дел:

10,5 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

30 различни модови на вибрација

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Мазна силиконска површина