Како да нарачате

Како се нарачува

Seks sop liido Kako da naracam
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

Регистрација на корисник

Ние не бараме нашите корисници да отвораат сметка кај нас и да се регистрираат.

До сега, во нашата пракса сме утврдиле дека тоа не само што е непотребно, туку е и здодевно за најголемиот број на купувачи. Затоа, го направивме овој лесен систем за нарачување каде што во неколку лесни чекори ќе можете да го нарачате она што ви се допаѓа.

Цена за пријатели

Како и да е, ние нудиме специјани цени за нашите пријатели. Регистрацијата е потребна само за друштвото на нашите пријатели, кои ги уживаат попустите што ги нудиме. Пријател ни е оној кој што се запишал на мејлинг листата за добивање периодична брошура по мејл. Запишувањето, пак е дискретно, со оставање само на вашата мејл адреса. Тоа се прави на икончињата што изгледаат вака:

Нарачка директно на операторот ПО ТЕЛЕФОН

Најпрост начин на нарачка е да се јавите на телефон

02/6131667 или 075/455953

и во разговор со операторот да извршите нарачка на саканиот производ.

 

Нарачка преку виртуелната кошничка

Кога ќе најдете производ којшто ви се допаѓа кликнете на копчетo ” Додади во кошничка”. На тој начин производот ќе влезе во вашата виртуелна кошничка. Доколку сакате да разгледувате други производи, продолжете со разгледување, а производот ќе ве ќека во вашата кошничка за тоа време.

 

 

upatstvo za naracuvanje 1
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

За додавањето на производот во кошничката ќе бидете известени со тоа што ќе се појави зелено поле со известување дека производот е додаден во вашата кошничка.

upatstvo za naracuvanje 2
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

 

Кога ќе завршите со одбирањето на производите, било да е тоа еден или повеќе производи, кликнете на копчето да ја видите вашата кошничка. Вие ќе видите што се има во неа. Можете да вршите корекција на количините, или целосно да избришете производи од неа.

 

upatstvo za naracuvanje 4
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

Сега доаѓаме до делот со попустите. Имајте предвид дека нашите пријатели, секогаш и без исклучок добиваат поуст на нашите производи. За таа цел потребен е ваучер што можете да го добиете ТУКА со тоа што ќе пополните еден формулар со вашата е-маил адреса.

upatstvo za naracuvanje 5
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

Откако ќе го внесете основниот ваучер, вие ќе добиете 10% попуст за пријатели, што кошничката сама ќе го пресмета. Доколку сакате, можете да нарашате по телефон, со тоа што ќе и го оздиктирате текстот на ваучерот на продавачката по телефон.

 

Потоа следува пополнување на податоците за достава на производот на саканата адреса.

Ве молиме да прочитате внимателно:

Кога купувате кај нас,вашите лични податоци се 100% заштитени. Никому не ги откриваме и не ги споделуваме. За нашата политика на дискреција, повеќе  можете да прочитате ако кликнете ТУКА.

Всушност, доколку сакате така, можете да напишете целосно лажно име и презиме или прекар. Доволно е само телефонскиот број да е точен, за да може карго сервисот да ви ја достави пратката.

upatstvo za naracuvanje 6
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

Кога ќе ги внесете бараните податоци, одберете го начинот на испорака. Можете да ја подигнете нарачката кај нас, или да ви ја доставиме со доплата од 150 денари таму каде што вие ќе посакате. Цената од 150 денари е најниската цена и е дадена само како пример. За поголеми нарачки, во исклучителни случаи, таа може да биде повисока.

 

Потоа, кликнете на копчето “Нарачај”

upatstvo za naracuvanje 7
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

На крајот, на вашиот екран ќе се појави известување дека нарачката е примена и дека во најскоро време ќе бидете исконтактирани од нашата комерцијална служба.

upatstvo za naracuvanje 8
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • StumbleUpon

Важна забелешка:

Иако внимаваме редовно да ги апдејтираме производите на сајтот, не секогаш можеме да гарантираме дека се што е на сајтот го имаме на лагер. Затоа, вашата нарачка ќе биде комплетирана кога нашиот оператор ќе провери дали проиводот го имаме на лагер и ќе ви се јави по телефон за да ве извести за тоа.