Дискретна испорака до вашиот дом

Испорака во Скопје

Нарачките за територијата на Скопје се доставуваат во рок од неколку часа. Цената на доставата е 150 денари.

Испорака надвор од Скопје

Нарачките надвор од Скопје направени до 13.00 часот ги испорачуваме ВЕДНАШ преку пошта или преку карго сервисот. Ова значи дека дискретно спакуваниот пакет ќе стигне на вашата адреса следниот ден, доколку биде испратен преку карго сервисот. Карго сервисот ја покрива територијата на Македонија во градовите, доколку во селата, доставата ја вршиме преку пошта, и во тие случаи, рокот за достава може да биде подолг.

Цена на доставата

Цената на доставата за најголемиот дел од нарачките е 150 денари. Во исклучителни случаи, кога се работи за поголеми и повредни пакети може да биде и малку повисока, но не повеќе од 250 денари. Во секој случај, во разговор со операторот, при вршење на нарачка вие ќе добиете детална информација околу тоа колку ќе изнесуваат трошоците за достава.

Неутрално пакување

Пакувањето се врши во неутрални пакети. Како испраќач секогаш стои лично име од оној кој што го однесол во пошта или во карго сервисот, и тоа само како ознака за да може пакетот да се врати на тоа лице во случај на неуспешна достава. Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.

Плаќање

Плаќањето со нас е најбезбедно. Се врши во готово на доставувачот од карго сервисот или во пошта на шалтерот при подигањето.